Xojo Conferences
XDCMay2019MiamiUSA

Source level debugging on OS X.. (Real Studio Plugins Mailinglist archive)

Back to the thread list
Previous thread: dear sir
Next thread: Strings passed in escaped?


Re: Mail Errors [was Re: New Plugins SDK Available]   -   Jan Erik Moström <
  Source level debugging on OS X..   -   Steve Kellogg
   Re: Source level debugging on OS X..   -   Ruslan Zasukhin

Source level debugging on OS X..
Date: 28.01.03 10:12 (Tue, 28 Jan 2003 01:12:12 -0800)
From: Steve Kellogg
Hello.

I've been using CW to source level my plugins for a year or two, but
I'm running into trouble when I try to get the source level debug to
work using OS X.

All I can get is the ASSEMBLER code. NOTHING I do seems to allow me to
use the SOURCE in the CW debugger.

Has anyone else run into this? If so, did you find a solution?

Thanks in advance.

Steve

Steve Kellogg
Senior Engineering
Mezzo Technologies
www.mezzotechnologies.com

Re: Source level debugging on OS X..
Date: 28.01.03 10:47 (Tue, 28 Jan 2003 11:47:31 +0200)
From: Ruslan Zasukhin
on 1/28/03 11:12 AM, Steve Kellogg at <email address removed>
wrote:

> Hello.
>
> I've been using CW to source level my plugins for a year or two, but I'm
> running into trouble when I try to get the source level debug to work using OS
> X.
>
> All I can get is the ASSEMBLER code. NOTHING I do seems to allow me to use
> the SOURCE in the CW debugger.
>
> Has anyone else run into this? If so, did you find a solution?

Hi Steve,

Yes, a couple of weeks ago one developer have made big thread about this
here.

Please search list archive.

As for me sources work fine, but HIS project really did not work on my
computer also. It seems he have found some work around.