Xojo Conferences
XDCMay2019MiamiUSA

[MBS] DRCreateDRAudioTrackMBS not working (MBS Xojo Plugin Mailinglist archive)

Back to the thread list
Previous thread: [MBS] TIFF, Alpha Channels
Next thread: [MBS] MBS documentation (was: Language support?)


Re: [MBS] MIDI Destinations and External Devices   -   Ron Benditt
  [MBS] DRCreateDRAudioTrackMBS not working   -   marko-st ihug.co.nz
   Re: [MBS] DRCreateDRAudioTrackMBS not working   -   Christian Schmitz

[MBS] DRCreateDRAudioTrackMBS not working
Date: 18.01.04 00:41 (Sun, 18 Jan 2004 12:41:34 +1300)
From: marko-st ihug.co.nz
Everytime I call DRCreateDRAudioTrackMBS I am getting a nil response
indicating an error (but of course no idea what is causing this error).

I have tried various aif files, all of which are uncompressed. The path
is valid etc...

Anyone got any ideas ?

tiBook running 10.3.2

So far I have not managed to get ANY of the discrecording sample code
projects to work at all (all crash when I go to burn, but each for
their own reason it seems).

Regards
Marko Kostyrko

Re: [MBS] DRCreateDRAudioTrackMBS not working
Date: 18.01.04 02:56 (Sun, 18 Jan 2004 02:56:05 +0100)
From: Christian Schmitz
<email address removed> <<email address removed>> wrote:

> So far I have not managed to get ANY of the discrecording sample code
> projects to work at all (all crash when I go to burn, but each for
> their own reason it seems).

The Speedcheck doesn't work on Mac OS X 10.3, so just uncomment that
line to let them work.

For Audio, I've to check.

Mfg
Christian