Xojo Conferences
MBSSep2018MunichDE
XDCMay2019MiamiUSA

[MBS] Re: WindowsMidiMBS - "Application has encountered a problem" (MBS Xojo Plugin Mailinglist archive)

Back to the thread list
Previous thread: [MBS] [ANN] 13.1pr17
Next thread: [MBS] FolderItem and extension


[MBS] Re: WindowsMidiMBS - "Application has encountered a problem"   -   Julia Truchsess
  Re: [MBS] WindowsMidiMBS - "Application has encountered a problem"   -   Christian Schmitz

[MBS] Re: WindowsMidiMBS - "Application has encountered a problem"
Date: 01.05.13 15:13 (Wed, 1 May 2013 10:13:19 -0400)
From: Julia Truchsess
Yes, it still happens with the 13.1 plugin.

Thanks,
Julia

Date: Mon, 29 Apr 2013 15:10:25 +0200
From: Christian Schmitz <<email address removed><mailto:<email address removed>>>
Subject: Re: [MBS] WindowsMidiMBS - "Application has encountered a
problem" when compiled with RS2012

Am 29.04.2013 um 15:05 schrieb Julia Truchsess <<email address removed><mailto:<email address removed>>>:

My application, running on MacOS via the remote debugger on Windows, generates a consistent run-time error in the IDE of "The Application Has Encountered a Problem". I've narrowed it down to one method that queries various MIDI devices by opening WindowsMidiInputMBS and WindowsMidiOutputMBS instances and then sending and receiving sysex messages to/from the associated devices. I haven't been able to track it down to a specific line or lines of code; it behaves differently when executing freely vs stepping/breakpointing. The problem does NOT occur under RS 2011 4.3. I'm using MBS plugin 12.5.

Does it happen with 13.1 plugins?

Greetings
Christian

_______________________________________________
Mbsplugins_monkeybreadsoftware.info mailing list
<email address removed>
https://ml01.ispgateway.de/mailman/listinfo/mbsplugins_monkeybreadsoftware.info

Re: [MBS] WindowsMidiMBS - "Application has encountered a problem"
Date: 01.05.13 15:17 (Wed, 1 May 2013 16:17:33 +0200)
From: Christian Schmitz

Am 01.05.2013 um 16:13 schrieb Julia Truchsess <<email address removed>>:

> Yes, it still happens with the 13.1 plugin.
>

it would help if you could provide sample project off list to reproduce the problem.

Greetings
Christian